vrijdag, juli 03, 2009

De kleine avonturier

Vroeger konden we onze Noah nog ergens rustig neerzetten, en wist je dat hij daar ook mooi bleef zitten.


Nu is dat helemaal niet meer waar, het is een jongen met een missie geworden. Hij gaat elke dag op ontdekking, en vind het ongelofelijk fijn om nieuwe dingen te zien, leren en te doen. Zo had hij het gepresteerd om alle appels van de onderste takken van onze appelboom te halen:


Niets heeft dan eigenlijk nog geheimen voor hem, en vooral op koekjes en snoepgebied, weet hij zijn mannetje staan. Woordjes als 'koek', 'Noep' en 'Plop-koek', komen vlot uit zijn mondje, hier is hij bijv. het doosje van de snoepjes eens grondig aan het bestuderen:



En als echte avonturier schuwt hij natuurlijk met deze dagen ook niet het zwembadje...maar water over zijn hoofdje gieten is ten strengste verboden, daarom houden we het lekker leuk met gietertjes en emmertjes:



Maar af en toe zien we het allemaal niet meer zitten: letterlijk en figuurlijk is dat te nemen bij onze Noah (dan zijn we een beetje boos):



Maar ach, elke tijd heeft zijn charmes, en daarom is het altijd leuk om fotootjes te hebben, want die zeggen soms meer dan woorden.


*Hier zit ik al mooi in de zetel bij mijn mama, net twee maanden oud!*




*En dit ben ik nu, twee jaar oud...ook in zo'n zetel...what a difference!!*

1 Comments:

Anonymous Anoniem said...

weer zijn stoere pet op ;)

06 juli, 2009 20:31  

Een reactie posten

<< Home