zondag, september 27, 2009

Greatgreengoblin op spoed

Wat doet een verpleegkundige in haar vrije weekend: yup, in het ziekenhuis zitten van de concurrentie met manlief op de spoed :-)

Hij had al maanden heel erge last van schouderpijn, maar deze was van overgaande aard met de nodige medicatie. Maar gisteren was het zo erg, dat zelfs deze nochtans veel gewoon zijnde nurse het niet meer kon aanzien...dus richting spoed.

Na de nodige trek-en sleurbewegingen aan de arm van manlief (die dit allerminst kon appreciƫren), volgden de nodige RX opnamen. Het verdict volgde een beetje later: Tendinosis Calcarea

Een zwaar verdict voor die grote man van me, want toen ze afkwamen met het voorstel om rechtstreeks een injectie te geven in de pijnlijke zone, begon hij te hyperventileren en was van de wereld. Toen hebben verpleegkundige en dokter wijselijk besloten dit achterwege te laten. Na een kwartier was die twee meter lange man van mij weer op de aarde...weliswaar nog steeds half in shock, maar niet wetende wat er allemaal gebeurd of gezegd was.

Nu moeten we de nodige afspraken gaan maken en is het vooral de pijn verbijten...met de nodige spierontspanners, sterke analgetica...en natuurlijk de goede zorgen van top class nurse Bubbly!

1 Comments:

Blogger Dondersteen said...

Het leest als: erg pijnlijk... Beterschap voor de GGG. Wat toch fijn dat hij met een verpleegkundige getrouwd is.:-)

27 september, 2009 13:04  

Een reactie posten

<< Home