donderdag, maart 23, 2006

Bezigheidstherapie

Het zijn niet echt de drukste tijden op onze dienst...althans niet in de nacht. Zo beginnen we altijd wel in full speed...maar moeten we altijd even de rem opzetten rond een uur of 4. De mensen slapen goed...en dat wil zeggen dat ze ook niet zo gauw bellen. Het is een verademing om nog eens tijd te kunnen maken voor alle kaften in orde te maken...de teveel aan medicatie eens goed te sorteren en wat meer tijd vrij te kunnen maken om met de mensen een babbeltje te maken. Maar ja...om 4u00 zijn de mensen niet echt meer wakker...en we kunnen moeilijk werk blijven zoeken...en dan zijn we al eens genoodzaakt om ons 'zinnig' bezig te houden....en dat doet de ene al op een andere manier dan de andere.

Zo is mijn collega L. een fervent liefhebber van patience...alleen wil het altijd niet echt lukken om te winnen :-) Maar de aanhouder wint...alleen vandaag niet...blijkbaar. Morgen misschien beter...nu ga ik haar wat emotioneel moeten opvangen denk ik :-)
*ze is nu verwoed pogingen aan het doen om de tijd te veranderen op de palm...die stond nog op 'London time' ingesteld...wat zouden we toch zonder haar zijn?*

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Een beetje rust zo nu en dan kan geen kwaad toch?

23 maart, 2006 15:48  
Blogger Dondersteen said...

Is dit iets voor jullie?
www.jijbent.nl
Veel plezier!

23 maart, 2006 19:08  

Een reactie posten

<< Home