woensdag, juni 06, 2007

krampekesdag

Gisteren was het een helse dag. Noah was niet in zijn doen, en na een tijd had ik door wat er mankeerde: krampekes. Nu de ene salvo na de andere liet hij komen, en blijkbaar had hij er serieus veel last van...want hij huilde aan een stuk door en was ontroostbaar. Daarom moest Bubbly toch iets gaan doen...dus maar een homeopathisch middelke bij de apotheker gaan halen, en vandaag is de toestand toch al veel beter.

Strakjes gaan we nog naar de speeltuin met de nichtjes en neefje van Noah, hijzelf zal er niet zoveel uitmaken...en ook de wandelwagen is niet altijd een even groot succes :-( alleen de armen van mama konden troost brengen.



En ja, voor de rest proberen we onze kleine al goed op te voeden en heb ik hem al laten kennis maken met de webccam...zodat hij toch heel effe kan communiceren met zijn papa in Brussel :-) Het is niet altijd even simpel om zo'n manneke in bedwang te houden voor het cameraatje, kijk zelf maar:



3 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen; met de kennismaking met het internet. Zeker niet met twee ouders die letterlijk verbonden zijn door dat medium!

06 juni, 2007 19:03  
Anonymous Anoniem said...

Oh wat een ontzettend leuke foto's weer :)
En ja, die webcam en het internet moet er wel met de paplepel in gegoten worden he ;)

EN wat vervelend dat hij zo'n last van krampjes heeft...
Misschien iets in zijn voeding? Als hij borstvoeding krijgt, kan het aan bepaalde kruiden in jouw voeding liggen...
Sterkte met het manneke!
X

06 juni, 2007 19:43  
Anonymous Anoniem said...

Ach wat akelig met die krampjes! Hopelijk gaat het vlug over...
Verder blijft het een aandoenlijk kereltje.
Groetjes

07 juni, 2007 10:57  

Een reactie posten

<< Home