zaterdag, november 24, 2007

Everything is allright

Het waren hier spannende dagen ten huize Bubbly Goblin. Zo zat de Greatgreengoblin zijn griepke uit te zieken, en de kleine goblin, ja, die moest naar het ziekenhuis. Gewoon eens een RX laten doen van zijn bekken, om te zien of dat de heupbeenderen mooi in de heupkam zaten, want anders zou het een gareeltje worden voor die kleine vent van me... maar alles bleek ok, alleen is er een lichte afwijking van lengte van zijn beenderen...maar daar moest ik niet wakker van liggen.
Je ziet zelf dat ie mooi op zijn beentjes kan staan (doet niet liever dan dat).

Voor de rest gaat het nu weer zijn gewone gangetje, zijn tutje is heilig voor hem, en waar hij gaat of staat, heeft ie het liefst in de buurt:

En met al die zieken was Moeke nooit ver weg, en kwam al eens geregeld binnenspringen of zou het gewoon geweest zijn om die kleine vent onder de kusjes te bedelven?

Natuurlijk kon ikzelf niet onderdoen voor al dat geknuffel, en vooral niet met onze Noah: het is en blijft een klein knuffelbereke.


En af en toe moest er ook eens geslapen worden, samen met flodderbeer en Piep de Muis gaat dat altijd zonder problemen:

Stand van zaken: 8 kilootjes en 68 cm..mooi op schema allemaal

2 Comments:

Anonymous Anoniem said...

Wat een kereltje is het al. En wat weer een prachtige foto's. Ben blij dat het niks ernstigs blijkt te zijn. Mijn ene been was vroeger aanmerkelijk langer dan het andere (toen ik baby was, 44 jaar geleden, sliep ik lange tijd wel in beugels) maar het is he-le-maal goedgekomen hoor. No worries.

25 november, 2007 21:39  
Anonymous Anoniem said...

Ben blij dat het allemaal goed is met het mannetje! Hij lijkt gelukkig goedlachs als altijd...

29 november, 2007 15:36  

Een reactie posten

<< Home